kunderejsen

velkommen

Oplev det første skridt mod dit skræddersyede projekt hos Bjerregaard Snedkeri. Besøg vores showroom i Hellerup eller i Lynge, hvor vores værksted afspejler vores koncept og håndværk. Udforsk vores proces på nært hold og diskuter dine ideer med os. Hvis du har tegninger, så tag dem med, og vi kan sammen udforske forskellige muligheder. Som næste skridt besøger vi dig for at tage mål og fotos i det rum, hvor det nye projekt skal stå, så vi kan tilpasse det præcist til dine behov.

nærvær og samarbejde

Efter vores første møde, fortsætter vi processen med at udvikle dit projekt hos Bjerregaard Snedkeri. Vi arbejder med enkle håndskitser, computervisualiseringer og bygger møblerne op i 3D CAD. Vi inviterer dig til endnu et møde, hvor vi gennemgår oplægget og tilbuddet i tæt samarbejde. Her har du mulighed for at give input og sikre, at projektet matcher dine ønsker og behov perfekt.

din tryghed er vores drive

Efter designfasen overdrages materialet fra tegnestuen til vores værksted. Her kan nye indsigter opstå i dialogen med vores dygtige medarbejdere. På værkstedet udvælges det træ, der skal anvendes til projektet, og vores erfarne snedkere påbegynder produktionen af dit nye møbel. Når det er færdigt, sørger vores montagehold for opsætningen hjemme hos dig. Vi er med dig fra start til slut, sikrer en tillidsfuld proces og et resultat af høj kvalitet.