Køkken Birkerød

Håndbygget og personligt – sådan kan man beskrive et snedkerkøkken fra Bjerregaard. Bjerregaard Snedkeri i Lynge, kun 11 km fra Birkerød. Her har vi vores daglige gang i snedkeriet og står klar til at hjælpe dig med din køkkendrøm eller give dig en rundvisning i vores showroom.

Kontakt os

Høj dansk kvalitet

Hos Bjerregaard er vi eksperter i at skabe ekstraordinære og elegante håndlavede køkkener, der virkelig skiller sig ud. Bjerregaards snedkerkøkkener er håndbyggede og personlige, hvilket gør hvert køkken unikt, da det passer til lige præcis den enkelte kundes ønsker og drømme. Vi beskriver vores køkkener som høj dansk kvalitet, ikke kun grundet deres æstetiske appel, men i høj grad også deres holdbarhed, funktionalitet og de materialer, de er lavet af.

Snedkerkøkkener i nordisk stil

Bjerregaard specialiserer sig i at skabe moderne køkkener af massiv eg, hentet direkte fra danske skove. Hvert køkken er håndlavet med præcision og omhu, hvilket afspejler vores overbevisning om, at et kvalitetskøkken skal skabes fra bunden, ligesom god mad. Vores køkkener kombinerer æstetik og funktionalitet, hvilket resulterer i designs, der er både moderne og tidløse. Hvert køkken er unikt, skabt med passion og dedikation for at opfylde dine individuelle behov.

Besøg vores showroom og snedkeri

I Bjerregaards værksted bruger erfarne snedkere træ fra danske skove, hvilket sikrer et køkken af høj kvalitet i smukke materialer. Tager du turen fra Birkerød til Lynge, kan du træde ind i snedkeriet, og blive mødt af duften af friskt træ og lyden af maskiner i arbejde. Her kan du se snedkerne i aktion, mens de omhyggeligt former, sliber og samler de smukke køkkener.


Hjørnedetalje i snedkerkøkken

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hos Bjerregaard er vi dedikerede til at levere de bedste køkkenløsninger for vores kunder. Vores passion for kvalitet og tilfredshed skinner igennem i hvert eneste projekt, vi tager os af. Hvis du ønsker at opleve vores håndlavede snedkerkøkkener fra Bjerregaard, er du altid velkommen til at besøge vores showroom og snedkeri i Lynge. Vores team af faglærte snedkere står klar til at vise dig, hvordan vores skræddersyede køkkener bliver til.

besøg VORES VÆRKSTED

Oplev processen og mærk træet i dine hænder.

bæredygtighed

Læs mere om vores tilgang til ansvarlig produktion.

katalog

Download vores katalog og lad dig inspirere.

priseksempler

Individuelle løsninger, skræddersyet til dig.