OM OS

HISTORIE

Vores rejse begyndte i 2016 i sin nuværende form, da to passionerede sjæle, snedkermester Christian Bjerregaard og møbeldesigner Johan Joensen, delte en vision om at skabe unikke, håndlavede snedkerkøkkener. Grundlagt på stolte håndværkstraditioner og en kærlighed til træ, blev Bjerregaard skabt som et udtryk for vores dedikation til kvalitet og æstetik. Tilsammen besidder vi over 50 års erfaring i at arbejde med materialer, design og håndværk og hvert eneste køkken bliver skabt med omhu og præcision.  

» Uddrag af samtale med ejer Christian Bjerregaard

HÅNDVÆRK

Hos Bjerregaard er vores håndværk mere end bare en proces – det er en passion. Hvert trin fra design til produktion og installation udføres af vores dedikerede team af designere, snedkere og montører. Vi tror på, at vores håndværk fortæller historien om vores engagement i at levere køkkener, der ikke kun er funktionelle, men også bærer sjælen af vores lokale arv. Vi forstår vigtigheden af at bevare vores lokale ressourcer. Derfor bruger vi primært træ fra lokale skove, og vi er stolte af at være en del af bæredygtige initiativer.

» Bæredygtighed

NÆRVÆR

Hvert Bjerregaard-køkken er en unik fortælling skræddersyet til dine behov og ønsker. Vi inviterer dig til at træde ind i vores verden af håndværk og opdage skønheden i et køkken skabt med hjerte og sjæl.

Tak fordi du overvejer Bjerregaard til at være en del af dit hjem. Vi ser frem til at skabe smukke minder sammen.

Med venlig hilsen,

Christian og Johan

Bjerregaard Snedkeri – Håndbyggede Snedkerkøkkener

velkommen indenfor hos bjerregaard snedkeri

christian bjerregaard

Med en tro på den unge generation .

specialopgaver

Med respekt for historie og arkitektur.

Kunderejsen

Vi glæder os til at opfylde dine behov og ønsker.

priseksempler

Individuelle løsninger, skræddersyet til dig.

Book et møde med Bjerregaard Snedkeri

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os