materialer og farver

BORDPLADE

Når du vælger en bordplade hos Bjerregaard Snedkeri, er der mange materialer at vælge imellem, hver med sine unikke egenskaber og æstetiske kvaliteter. Træ, som vi elsker hos os, tilbyder både hårdhed, slidstyrke og strukturer, der kan tilpasses enhver smag og stil. Natursten, dannet gennem millioner af år, giver en unik struktur og historie, der skaber et helt personligt udtryk i dit køkken. Corian som er kendt for sin alsidighed og holdbarhed og metal tilbyder robusthed og ensartede overflader, der skaber smukke kontraster til træ og natursten, og med et bredt udvalg af behandlinger kan metal tilpasses enhver indretningsstil. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte bordplade, der opfylder dine behov og matcher din personlige stil.

Læs mere om materialer og vedligeholdelse (pdf).

FARVER

Vi nyder at integrere farver i køkkenets design. Dette kan opnås gennem valg af låger i laminat eller linoleum, farvede bordplader og andre indretningsdetaljer. Vi står klar til at rådgive om farvevalg, så I opnår en afbalanceret farvepalet, der komplementerer både trætypen, køkkenets design og rummets karakter. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af laminater, linoleum, maling, olier og overfladebehandlinger.

hvidevarer og armaturer

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere blandt førende producenter af armaturer, sanitet og hvidevarer hos Bjerregaard Snedkeri. Med vores omfattende viden og erfaring kan vi give dig professionel rådgivning om de forskellige produkter og deres egenskaber. Vi tror på, at de små detaljer i valget er med til at forstærke din glæde over dit nye køkken.

Book et møde med Bjerregaard Snedkeri

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os