Et mægtigt landkøkken

inspiration

Midt i Nordsjællands fortryllende landskab og dets naturlige skønhed. Med skovklædte bakker, åbne marker og maleriske søer er dette område en uudtømmelig kilde til kreativ inspiration. Naturens harmoni og ro har været med os hele vejen i processen for dette køkken, hvor hver detalje hylder områdets unikke charme og enestående atmosfære.

et mægtigt landkøkken

Velkommen til vores naturlige valg af snedkerkøkken, hvor harmoni og enkelthed smelter sammen i skandinavisk elegance. Vores Original model i dansk egetræ, sammensat med smukke messinggreb, hylder naturens skønhed og kreative ånd. Med en kombination af sten Azul Valverde og dansk egetræ skaber vi et rummeligt landkøkken, der indbyder til kreativitet og kulinariske eventyr.

historien bag

Model Original er et ikonisk udtryk for dansk håndværkstradition og tidløs elegance. Vi har udviklet vores eget forrammesystem, der indrammer skuffer og fronter på den klassiske måde, hvilket skaber et tæt og harmonisk udtryk. Original køkkenerne håndlaves i dansk træ og tilbyder vores eget infræset eller monteret greb for et smukt og funktionelt design.

 

«  Tilbage til model Original

Book et møde med Bjerregaard Snedkeri

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os