klassisk lejlighedskøkken

inspiration

Dybt inspireret af Københavns rige arkitektoniske arv har vi skabt et unikt snedkerkøkken til vores kunde, hvor inspirationen strømmer fra ikoniske steder som Rundetårn, som er nabo til denne beliggenhed. De delikate detaljer i bygningens arkitektur afspejles i vores design, der kombinerer æstetik og funktionalitet for at skabe et tidløst og elegant køkkenrum.

klassisk lejlighedskøkken

Velkommen til vores smukke håndlavede snedkerkøkken, designet til en elegant lejlighed i indre København med masser af lysindfald. Vores Original model fremviser dansk håndværk i lys ask med forramme og praktiske detaljer, der opfylder ethvert opbevaringsbehov, smukt integreret i designet. Køkkenet forener sig æstetisk med alrummet og understreget af en stål bordplade i smuk kontrast til træet.

 
historien bag

Model Original er et ikonisk udtryk for dansk håndværkstradition og tidløs elegance. Vi har udviklet vores eget forrammesystem, der indrammer skuffer og fronter på den klassiske måde, hvilket skaber et tæt og harmonisk udtryk. Original køkkenerne håndlaves i dansk træ og tilbyder vores eget udfræset eller monteret greb for et smukt og funktionelt design.

 

«  Tilbage til model Original

Book et møde med Bjerregaard Snedkeri

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os