køkkenet som fællesrum

inspiration

I hjertet af Nordsjælland, hvor naturen omfavner historien om det ikoniske Frederiksborg Slot. Vi er omgivet af inspiration af de frodige skove, rolige søer og enestående landskaber, der omslutter dette område. Vores køkkenprojekt reflekterer denne harmoni mellem fortidens elegance og naturens skønhed, hvor hvert element er nøje udvalgt for at skabe en stemning af tidløs inspiration og æstetik.

køkkenet som fællesrum

Dette køkkenalrum er designet til at integrere sig som et møbel i boligen, hvor Jura Graublau marmor bordpladen og messing bøjlegreb skaber en tidløs kontrast til de rå, imponerende vægge og loft. Vores højskabsvæg med laminatlåger i lys nuance, specialtilpasset til perfektion i en unik niche. En harmonisk blanding af luksus og funktion i ethvert køkkenrum.

historien bag

Model Original er et ikonisk udtryk for dansk håndværkstradition og tidløs elegance. Vi har udviklet vores eget forrammesystem, der indrammer skuffer og fronter på den klassiske måde, hvilket skaber et tæt og harmonisk udtryk. Original køkkenerne håndlaves i dansk træ og tilbyder vores eget indfræset eller monteret greb for et smukt og funktionelt design.

«  Tilbage til model Original

Book et møde med Bjerregaard Snedkeri

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os