til den store familie

inspiration

I naturskønne omgivelser og kreative energier. Vores køkkenprojekt er et resultat af denne unikke kombination, designet til den store familie med tre børn, forældre, hund og venner. Lad dig inspirere af dette levende og dynamiske miljø, hvor naturen og kulturen forenes for at skabe et hjem fyldt med glæde, kreativitet og nærvær.

til den store familie

Køkkenet i Originalmodel har vores eget indfræset greb og masser af plads til hele familien med rigelig opbevaring. Højskabsvæggen er tilpasset til ekstra opbevaring og understreger både funktionalitet og æstetik. Den integrerede kaffestation med Taj Mehal Quartzite bordpladen tilføjer en eksklusiv følelse. Køkkenøen fungerer som et naturligt samlingspunkt med unikke detaljer og elegant egetræsdesign, der binder rummet sammen med stil og praktisk funktionalitet.

historien bag

Model Original er et ikonisk udtryk for dansk håndværkstradition og tidløs elegance. Vi har udviklet vores eget forrammesystem, der indrammer skuffer og fronter på den klassiske måde, hvilket skaber et tæt og harmonisk udtryk. Original køkkenerne håndlaves i dansk træ og tilbyder vores eget indfræset eller monteret greb for et smukt og funktionelt design.

«  Tilbage til model Original

Book et møde med Bjerregaard Snedkeri

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os